Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Pozivamo sve učenike srednjih škola i sve ostale zainteresirane na predstavljanje Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehnologije Sveučilišta u Zagrebu u sklopu Dana otvorenih vrata koji će se održati u petak 10. veljače 2023.

Tom prilikom održat će se niz radionica kojima želimo približiti našu djelatnost i područje djelovanja s naglaskom na informiranje učenika o Fakultetu o studijskim programima, te gdje se zaposliti nakon studija.

Pogledajte popis radionica, prijavite se na što više njih da dobijete što bolji uvid o djelatnosti Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehnologije i što bi Vi jednog dana mogli raditi.

Prijave na radionice traju do 31. 1. 2023. na e-mail adresu: fkit-promocija@fkit.hr, kontakt osoba je prof. dr. sc. Marija Vuković Domanovac.

Visoka razina informiranosti učenika odlučujući je korak pri odabiru fakulteta, a koja je u nazad dvije godine, zbog pandemije, bila nedovoljno zastupljena. Ako imate bilo kakva pitanja slobodno nas kontaktirajte na e-mail adresu: fkit-promocija@fkit.hr!

Autor: Branko Zorko
Popis obavijesti