Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije Sveučilišta u Zagrebu dodjeljuje potpore za sudjelovanje svojih studenata na 28. hrvatskom skupu kemičara i kemijskih inženjera (28HSKIKI) koji će se održati 28. - 31. 3. 2023. u Rovinju. Potpora je namijenjena redovitim studentima preddiplomskog i diplomskog studija s ciljem razmjene i nadogradnje znanja uz uvid u aktualne istraživačke i razvojne projekte kao i najnovije znanstvene rezultate. Program Skupa obuhvaća širok raspon tema kroz sekcije: Kemija, Kemijsko i biokemijsko inženjerstvo, Materijali, Zaštita okoliša i Obrazovanje.

Za sudjelovanje u radu skupa s posterskim priopćenjem (eksperimentalni ili pregledni) dodijelit će se 5 financijskih potpora u iznosu od po 265 € za troškove sudjelovanja (kotizacija) te za ostale troškove uključujući i izradu postera.

 

Prijavu poslati na email adresu mvukovic@fkit.unizg.hr s napomenom: Prijava za potporu za sudjelovanje na 28HSKIKI najkasnije do ponedjeljka, 23. 01. 2023. do 12 sati. Rok za prijavu i dostavu sažetaka je do petka, 27. 01. 2023.

Prijava treba sadržavati:

1. sažetak rada (prema uputama organizatora: https://28hskiki.org/index.php/abstract-submission/). Sažetak može imati više autora, a obvezno je koautorstvo najmanje jednog nastavnika/asistenta

2. životopis (Europass): istaknuti sudjelovanja u aktivnostima FKIT-a (Dan karijera, Festival znanosti, Dan otvorenih vrata, radionice,..)

3. motivacijsko pismo

Više informacija dostupno je na službenim stranicama kongresa: https://28hskiki.org/

Plakat

 

Autor: Tihana Popović
Popis obavijesti